Her finner du info om de mulige typene/rasene du kan være på laiven. Laiven den er aktuell for nå er: Ingen, men her kan du lese om hva du kunne være på "Skogens Kaos 3"


Kongesoldatene (Minimum 13 år):
Den Femte Kongens hær. De er delt opp i fire forskjellige skvadroner. Skvadron 1 er under styring av Derran, Skvadron 2 er under styring av Walter, Skvadron 3 er under styring av Eirika og Skvadron 4 med Abmindusur er enda ikke ankommet. Kongesoldatene er folket som sloss mot Kaos og beskytter Kronodal og de to Barrierene som beskytter bysentrum. Himmelridderne er også med og kjemper med Kongesoldatene.
Deres nåværende mål er å overleve. Beskytte de to Barrierene og adlyde ordre. Det kommer ikke til å bli lett. Kaos har ikke gitt seg..Kaosriddere (Minimum 16 år, gratis inngang):
Kaosriddere er rølpete, onde, øldrikkende og frekke vesener. De var engang vanlige mennesker, men etter år med å tilbe mørke guder ha de mutert og blitt overnaturlige. Både i styrke og utholdenhet. Noen Kaosriddere er til og med skapt av Coiver selv. Kaosriddere er kjent for deres høylytte stemmer, demoniske rustninger og svære krigshjelmer. De har også tatt på seg pelsen av den første bjørnen de har slaktet med nevene sine.
Deres nåværende mål er uvisst. Jeckob er den nåværende leder av Kaos. Mange påstår at det er å skape Svøpen om igjen, mens andre mener at han vil gjennopplive

(Kaosriddere må også opptre som SIS skapninger, de får en rolle som Kaosridder/Himmelriddere som er første prioritet)Assasinerne og Banditter (FULLT):
De har kjapt og plutselig bosatt seg ved Kronodal og driver ugang og helvette rund om i landområdet. Assasinerne er fryktede, stille mordere. Bandittene er mere Kaos-aktige, rølpete og bråkete. Ingen vet deres egentlige mål, men de stjeler i hytt og pine. Akkurat hva Kronodal trengte i kampen mot Kaos. Men de to stammene ser ut til å krangle mye og er ikke særlig vennelige mot hverandre.


Spørsmål? Send mail til: robin_91_ku@hotmail.com

+
Make a Free Website with Yola.