Her kan dere lese om tilbakemeldinger på eventuelle laiver vi har hatt. 


Skogens Kaos 2 - Svikernes Vrede:Les en dyp og gjennomført tilbakemelding fra Marthe Glad Munch-Møller, Anders Roligheten og fler Her:
http://laivforum.net/showthread.php?t=17980"Jeg må først og fremst få lov til å si at dette er klart en av de beste laivene jeg har vært med på. Den var spennende, mye godt plot, action og krangling! Jeg tror ikke jeg har kranglet så mye i et rollespill noen gang! Jeg som karakteren, Jeckob, sønnen til svikeren Ittal opplevde for det meste nedturer. Frende på frende viste seg å være troende til Coiver og alle jeg noen gang virkelig har stolt på forrådet meg og vendte ryggen mot menneskene, samtidig som det store ansvaret om å holde kongesoldatene og Kronodal i sikkerhet virket noe håpløst. Ansvaret gled sakte men sikkert mellom fingrene mine og plutselig vandret både alver og kaosriddere rundt i byen, samtidig vandret Jeckob rundt i håp om at alle kunne leve i fred og herlighet.  Sonjog var en real pain in my crack sånn ca halve laiven. Konstant maste han på meg om alt mulig, og kritiserte hvert bidige skritt jeg tok. Veldig morsomt, og det åpnet til mye morsom krangling og diskusjoner der jeg som regel tapte. Min livgarde var kanskje de som var mest trofaste hele tiden, de gjorde som jeg bad dem om og de adlød uten å nykke. Jeg synes allikevel de var litt mistenkelige til tider. Men paranoid som jeg var så turde jeg ikke ta nærmere kikk på det. Så gjennom hele Laiven følte jeg at folk holdt seg godt innlaiv. Det var duket for mange store komplikasjoner som jeg og fikk vite om etter laivslutt. Er det noe jeg må si jeg er missfornøyd med, så er det at maten ble servert for sent. Som alle vet så duger ingen helter uten mat og drikke, og som jeg tydelig fikk beskjed om etter laiven så var jeg veldig opptatt av å ”helte”. Så jeg synes det tok alt for lang tid før det ble servert god fast føde. Vertshuset var fantastisk allikevel, med godsaker fra morgen til kveld, og ly for regnet 2.dagen. ikke så ille det må jeg si.

SIS.  Jeg har alltid hatt litt dårlige minner fra skansen og SIS. De finner alltid et eller annet sted der de klarer å skremme livsskiten ut av meg, fem i mot eller ikke. Og denne tradisjonen klarte de nå og, jeg må si at det var utrolig gøy! Og underholdende, og akkuratt skummelt nok til at jeg klarte å holde meg innlaiv. Ja i allefall til en viss grad. De spilte fantastisk til alle tider og effekter. Vakkert. 

Så før jeg begynner å ramse opp enda flere gode ord om denne laiven så runder jeg av med det. Det var en fantastisk laiv uten sidestykke. Jeg er fornøyd.

Må sverdene deres holdes skarpe."
-
Sigurd Lange

"Drit bra laiv Robin, you are the king. Jeg visste laiv kom til å bli bra, men ikke så bra. Jeg er sikkert med vidre, og syns litt synd på deg angående at du hadde brukt opp nesten all fritid til rolleskriving...så kommer halvparten. Kanskje betaling en uke før kan være en løsning, hvertfall 100 kr så er hvertfall rolleskrivingen litt mer verdt det. Ladd for mer laiv, og kunne gjerne vært til Tirsdag for min del :D Men men...vi ses sikkert, "hatsu" som du liker å si :D"
-
Thomas Furuseth"I skogens kaos 1 spilte jeg Illuge Svarte, den nestkommanderende for kongesoldatene som hadde fra starten av tilbedt den mørke guden Coiver. Etter en klinsj mot sin bror Ittal hvor Illuge viste sine virkelige krefter, stjal Illuge Raikad`s hjelm, drepte sin lojale godhjertede tjener, og ble med Kaosridderne, hvor han satte hjelmen på den Mørke Utvalgte for å vekke Raikad til live igjen. Men så kom problemet - Kulden.

Kulden som førte til at SK1 ikke var en suksess førte til at en ny episk laiv ble skapt: "Skogens Kaos 2 - Svikernes Vrede", hvor jeg igjen fikk spille Illuge Svarte, bare en mye mektigere versjon som nå var nestkommanderende for Kaosridderne og i hemmelighet hadde underlagt seg alvene.

Illuge Svarte, den nå fullstendig psykopate kongen som nå var nærmest uovervinnelig, men allikevel desperat etter å finne igjen sin herre, og tjene ham etter beste evne, ble avslørt noe tid før han valge å kaste av seg masken, men da han kastet av seg masken og viste frem de to kuler av eksistens han hadde samlet, var en episk scene, og spillere kastet seg imot ham i håp om å beskytte lederne de holdt så høyt.

Etter at Illuge hadde terrorisert Kronodal en stund, trakk han seg tilbake og valgte å ikke vise seg før det siste angrepet mot Kronodal. Det var under dette slaget Illuge kjempet en storslått kamp mot sin nevø, Jeckob, som også nå var på randen av galskap. Det virket som om Jeckob ennå hadde litt godt i seg da han uttalte "Ja, Illuge, det finnes vel bare en ting her i verden som er verdt å kjempe for" før de to møtte hverandre med sine "korrupsjon" magier(Illuge brukte Kaos-Korrupsjon, mens Jeckob brukte Heilas Korrupsjon), men da Illuge hadde falt, og Jeckob reiste seg igjen levende - virket det som om Jeckob hadde mistet det som var verdt å kjempe for. Han var nå blitt en sinnsyk hevngjerrig ond kriger - han var nå en blåkopi av Illuge Svarte, som hadde vært hans værste motstander. Illuge utnyttet også sine siste åndedrag til å lure sin bror Sonjog til å absosrbere Illuges mørke magi, - noe som muligens vil ha konsekvenser senere.

Det jeg vil fremheve her, er ikke hvor goddt arrangert og skrevet laiven var - jeg vil få frem hvor godt jeg syntes hovedrollene ble spilt, og hvor flinke de mindre rollene ble spilt. Ikke minst har rollene utviklet seg ekstremt mye fra den originale laiven til denne utgaven. Robin har gjort en ekstremt god jobb med både roller og historie, med hvordan han har kalrt å holde laiven "på bakken".

Selvfølgelig kan man sette klager på småting som offing og lignende, men det viktigste er jo hvor troverdig og storslått historien utviklet seg.

Så jeg tar av meg hatten for Robin, Martin og de andre IL-ene, for ett godt arrangement, og jeg bukker for alle de som spilte hovedrollene og tok pusten fra meg med lamslående øyeblikk som gjør at jeg ennå ikke har landet helt etter helga ^^

Og jeg håper at alle dere som var på Skogens Kaos 2 skal melde seg på Den Sannbårne Nøkkel nå i sommer/høst :)"
- Espen Engeland
"Jeg synes laiven var bra !
Det ene som kansje ødela litt var mye off-laiv.
Ellers, Kjempe bra !! :D"
- Jerv Nikolai McLaren Bårdli"Morn, jeg synes dette har vært en av de BEDRE laivene =den var rå^^
men det eneste som kansje ødela stemningen litt av at når jeg var sammen med en annen person (som jeg ikke sier navnet på) så var det ofte lett for den andre å begynne å snakke litt "off laiv" så jeg måtte prøve å minne dem på at vi faktisk var på laiv:P (er ikke helt uskyldig jeg heller) også var det også litt problermer med at alle skulle ha mat (mange hadde ikke penger:( ) men ellers har dette vært en av de feteste laivene jeg har vært med på :D
 
ps: ELSKET røyken som kom under det store angrepet om natten"

- Raymond Lilleeng


"
Hei du, jeg er virkelig ikke god til å skrive eveauleringer, men vi får se om du (og jeg) får noe nyttig ut av denne:

Laiven startet ikke så altfor mye senere enn planlagt, noe som er mer enn jeg kan si om en del andre laiver. For historien sin skyld synes jeg kanskje at det alvene inngikk en allianse med menneskene så tidlig ikke var gunstig, men for laivopplevelsen sin skyld så var det nok for det beste. Alvene hadde tross alt ikke så utrolig mye å gjøre når de labbet rundt i skogen, selv om de også der fikk muligheten til å gjøre litt ettersom folk forvillet seg inn i leiren. Raikad våknet kanskje litt tidlig, hadde egentlig ikke forventet at det vile skje, så jeg trodde ikke noe særlig på at alle sa "Raikad er gjennopplivet", jeg labbet derfor gjennom skogen en del på jakt etter kroppen^^ All den labbinga i skogen fikk med dessverre til å miste en del av de store kampene eller at jeg kom for sent til dem, men det jeg så var veldig spennende, underholdende og fikk adrenalinet til å sparke fra. Natten på laiven var vel det mest spennende, men dessverre så labbet jeg i skogen da også, og kom midt oppi det. Jeg som akkurat hadde skadet nakken og hadde en smule hodepine fikk ikke gjort så mye da, men jeg fikk jo tatt en del jeg også. Som alltid synes jeg det er flott med litt stilletid, var utrolig deilig å sove ut etter masse labbing i skogen^^
Neste morgen skjedde det veldig masse mens mange fortsatt sov, dette var beklagelig, men sånn skjer når folk ikke greier å våkne til satt tid^^ Jeg vet ikke hvor mange som fikk med seg at det siste salget ville være det siste slaget, siden de fleste trodde at laiven ville vare en god stund lenger, men det var en del som ble overrasket da SISen startet nådestøting, men det var strengt tatt greit siden alle hadde vært mye mer forsiktig hvis de hadde visst det var det siste slaget, og slaget ville ikke blitt så kult. Det som var aberet med det var vel at veldig få så det siste slaget mellom Raikad og Jeckob.

Men det var en flott laiv, kanskje ikke like flott som Tåke 3, men helt klart så godt som. Rollene var det nok lagt ned i mye arbeid, og en del i kodexer og oversettelse (om jeg kan si det selv^^)"

- Glen Martin Grongan


"Dette er min første laiv, og den ble fantastisk. Alt gikk noenlunde bra. Allikevel ble det litt plagsomt at ordbruken til enkelte ødela stemningen. Egentlig fungerte det meste bra. Hvis dere fortsetter med så bra jobb, vil jeg gjerne være med på flere. =)"
- Gorm Norheim"Hallo, og takk for en flott laiv :)
 
Det beste på laiven var nok sis-ene da de angrep om kvelden, spesielt røyken var super!
Det som var litt synd var at alvebasen var såpass langt unna... Da er den liksom ikke så lett å bare "snuble" over den."
- Ole Midthun"Hei igjen, kjempelaiv!
det jeg syns magla var (jeg hadde det bra, men for kidsa):

- våpentrening, noen skulle ha vært instruert til å holde våpen trenging, mye tid og mye spill som blir til- kan jo hende Robin hadden noen roller på det som ikke ble til, men da kunne han sendt en sis som kunne tatt rollen som retunert sersjant feks^^.
- turneringer, kamper og dueller, (magidueller hvis man har gode nok spillere) alltid gøy, og faktisk til hjelp for kidsa hvis de som underviser har litt peiling.
- karavane, med masse stuff som trengs og som er kult å ambushe.
- personlig så syns jeg det er kult med to likeverdige baser med like mye spiller på begge steder, det gjør at folk må bege seg mellom to steder, no som også alltid er utsatt for overfall^^
- også, bare så det er sagt så spiller jo Robin alle rollene sine kjempebra, men er mange av rollene hans som kunne vært kjempekule heltids roller, sånn som Itakatsi var i tåke 3 med assasinerne, lagde kejmpe stemmining at man visste at du kunne møte på han i skogen til en hver tid. Det gir deg også en litt roligere laiv der Robin kan være mer IL og mindre altmulighøytoglavtilenhvertid type=P
- En annen ting er småplot. I de laivene vi har vært med i elverum har vi bare hatt store kule plot. det er veldig stemmingskapende hvis man har småplot mot mange spillere. du vat at han er en gammel tyv, hun vil du at skal like deg bedre, ramse opp 10 navn f'eks som du kjenner til bittelit og som du skal gjøre no for, som du har hørt et rykte om, som du vil ha noe av ect ect.
- noe som også er kjempestemning er hvis du har, helst mange roller, som er glad i å fortelle historier. gjerne som kan avsløre ting om andre også^^
- jeg mener personlig at begge sider skal ha likeverdige plot for å faktisk vinne^^
- mere ritualer, av større og mindre skala - det er dritkult og er lett å lage store og små plot rundt.

Det som skilte seg ut bra:

- Min rolle var episk!!!!
- Sisen var veldig flinke^^
- Laiven hadde fin fart gjennom historien
- Bra vær
- Veldig kule plot mellom enkeltspillere
- Gennerelt kult historie og til tider veldig bra spill.

det er det jeg syns. kommer sikkert på mer jeg syns senere så kan hende det kommer noe mer på mail etterhvert =P"
- Sindre Beckmann

Make a Free Website with Yola.